Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde, denizin ve yeşilin tadını çıkarabileceğiniz Begüm Apart, sizi evinizde gibi hissettirecek bir konaklama imkanı sunuyor. Huzurlu bir tatil için her şey hazır.
Begüm Apart’ta tüm odalarda balkon ve mutfak bulunuyor. Mutfaklar, birinci sınıf malzemelerle donatılmış olup büyük ev tipi buzdolabı, TV, WC, duş, 24 saat sıcak su ve wireless bağlantısı mevcut. Odalar, 2+1 daire şeklinde düzenlenmiş olup geniş ve kullanışlıdır.
Begüm Apart, denize yalnızca 50 metre mesafede olup, Avşa Adası’nın Discolar ve Barlar Sokağı’na 8-10 dakika uzaklıktadır. Hem aile ortamında huzurlu bir tatil yapmak hem de eğlenceli bir deneyim yaşamak isteyenler için mükemmel bir noktada konumlanmıştır.
Apartta yemek servisi bulunmamaktadır, ancak odalarınızda bulunan mutfaklar sayesinde kendi yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz. Yiğitler Köyü, Avşa Adası merkezine sadece 8 dakika mesafededir ve Avşa merkezden düzenli olarak minibüs seferleri yapılmaktadır.
Yaz boyunca indirimli fiyatlarla hizmet veren Begüm Apart, Eylül ayında da açıktır. Fiyatlar ve diğer bilgiler için lütfen bizimle iletişime geçin.